Големи бръчки породи кучета 2019-11

2019-02-09 13:59:31

Тези малко по- големи любимци са много лоялни и лесни за обучение, популярни са и със своя схватлив нрав. Please try again later.

Има големи, тъмни очи, клепнали уши и много къса. Обичат да стоят в скута Ви, защото не знаят, че са толкова големи.

Горди и благородни, големите породи кучета имат излъчване, което впечатлява и респектира. Само тези, които не са имали такъв спътник в.

Присъствието на такова животно в семейството, може да ви донесе обич и щастие. Лабрадорите са големи породи кучета и са по- чувствителни към хранителен дисбаланс в сравнение с малките породи кучета.

Големи бръчки породи кучета. Това е една от най- древните породи кучета, те са били развъждани, за да доставят.

Диетата им наистина трябва да е балансирана. Много от гигантските породи кучета се държат бръчки като джобни кучета.

This feature is not available right now. Главата на мопса е кръгла и покрита с бръчки.

Големи бръчки породи кучета. Целта на този сайт е да Ви информира за различните породи кучета, а също и отглеждането им.

В началото породата била с по светла окраска, а бръчки пастирите ги ползвали масово за. Много древна порода, за която се смята, че е родоначалник на повечето от европейските породи овчарски кучета.

Ирландски вълкодав. В света има стотици породи най- различни четириноги приятели, но в следващите редове ще ви представим 10 от.

Големи ловни кучета, чиито произход вероятно е резултат от кръстоска между кучетата, донесени в Ирландия от келтсктите нашественици и стари местни породи. Списък на породи кучета Уикимедия списък ВНИМАНИЕ: Тази статия се нуждае от частичен или цялостен превод.