Препарати за почистване на еко кожа 2019-11

2019-02-15 08:26:20

Препарат за подхранване и поддръжка на естествената кожа. не използвайте препарати на абразивна или киселинна основа, които биха довели до.

Препарат за почистване на естествена кожа с гарантирано бърз и професионален резултат! Намалява п.

Препарати за почистване на еко кожа. ИНДУСТРИАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ.

Бои и козметики - Почистващи препарати. в концентрирана форма – Специален продукт за дълбоко почистване и цялостно премахване на всякакви нечистотии от кожения салон.

Разфасовка: 500 мл. Още един метод за почистване на подобни петна, можете да опитате с разтвор: 1 с.

Професионален почистващ препарат за кожа Leather Cleaner 330 мл. Готов за употреба пенлив препарат " tenzi" на базата на сапун, за почистване на повърхности от кожа.

се обработват с. Препарати за почистване на еко кожа.

Петна на светла кожа. Лесен за употреба, висококачествен продукт за почистване и предпазване на тапицерии от естествена и изкуствена кожа.

Поддръжка на микровелурена изкуствена еко кожа. Дивани - еко кожа;.

сол и 1 капка миещо средство ( „ Веро” ) разтворете в половин чаша вода. Препарати за почистване на кожа Почистването на кожата е специализиран процес, който изисква не само опит, но и подходящите професионални Препарати за почистване на кожата.

Повърхността ще стане груба и неприятна. Препарат за почистване на кожа 10 л.

8 Никога не използвайте химическо чистене за почистване на изкуствена кожа от винил. com предлага на своите клиенти професионални препарати за почистване на кожа, професионална боя за кожа и реновиране на кожени изделия - Автомобилни кожени салони, Кожени волани.

Предлагаме на вашето внимание препоръчителни стъпки за почистване на кожен диван:. Готов за употреба пенлив препарат, на базата на сапун, за почистване на повърхности от еко кожа.